Tevfik AYDEMİR - Okul Müdürü

Tevfik AYDEMİR - Okul Müdürü

İlk, orta ve lise öğrenimini Sivas´ta tamamladıktan sonra lisans öğrenimini Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde  "Alüminyum Üretim Prosesleri" teziyle (1998) - Yüksek Lisans öğrenimini ise Sakarya Üiversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü´nde "Soğuk İş Takım Çeliklerinin Borlanması"  üzerine yaptığı teziyle tamamladı.(2001)

 

Türk-İtalyan ortaklığındaki İstanbul merkezli UPS üretimi yapan özel bir şiirketin ARGE biriminde, Kalite Yönetimi Proses süreçlerinin uluslararası normlara uygunluğu süreçlerinin yönetimi alanında  yönetici olarak  çalıştı. (1998-1999)

 

1999 yılı sonunda Sivas-Kangal - Kuşkayası İlköğretim Okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı. Kangal Kongre İlköğretim Okulu, Sivas Demirçelik İlköğretim Okulu ve Şehit Cüneyt Erkan İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptı.

Sivas Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ve Sivas Şifaiye İş Okulların da Kurucu Müdürü olarak görev yaptı. Şefik Güngör İş Uygulama Okulu, Kayadibi İlköğretim Okulu ve Şehit Cüneyt Erkan ilkokulu´nda Müdür Yardımcılığı, Reşat Şemşettin Sirer İlkokulu´nda okul müdürü olarak görev yaptı. 20/06/2022 tarihinden itibaren Danişment İlkokulu/Ortaokulu müdürlüğünü yürütmektedir. 

 

Sivas MEM Özel Eğitim üst kurulunda görev yaptı.(2010-2012)

 

"Soğuk iş takım çeliklerini mekaniksek davranışları" başlıklı bir makaleside uluslararası hakemli dergide yayınlanmıştır. 

 

Sendika ve dernek gibi bir çok STK´nında yönetim kurulu üyeliklerinde bulunmuştur.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

(346) 221 1695 Eposta