Okul Müdürümüz Teyfik AYDEMİR Görevine Başladı

Okul Müdürümüz Teyfik AYDEMİR Görevine Başladı

Okul Müdürümüz Teyfik AYDEMİR görevine başlaması vesilesiyle mesaj yayınladı.

03.07.2022 266

Yeni bir yerde göreve başlamanın heyecanı başkadır. Ne kadar tecrübeli olunursanız olun her zaman yeni hissiyat oluşturur. Bu hissiyatla,

Danişment ilkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü görevine başlamanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Yeni başladığım bu görevin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

 

Değerli Müdür Yardımcılarım ve Öğretmen Arkadaşlarım; Yarınlarımızı emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin yetiştirilmesinde en önemli görevi birlikte üstlendiğimizin idrakindeyim. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle, ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize olan inancım tamdır.

 

Sevgili Öğrencilerim; Sizleri erdemli, ahlaklı, sorumluluk sahibi, kendini tanıyan ve kendini ifade edebilen, geçmişine ve geleceğine sahip çıkan, vatanını milletini seven bireyler olarak yetiştirmek, bir üst öğretim kademesine hazırlamak bizim görevimizdir. Sizlere her alanda iyi bir eğitim öğretim ortamı sunabilmek için çalışacağız. Sizin de size verilen emekleri boşa çıkarmayıp ülkesine ve milletine yararlı insanlar olacağınızdan şüphem yoktur.

 

Sayın Veliler; Bizlere emanet ettiğiniz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu yolda bizlere destek olmanız gücümüzü artıracak ve başarıya ulaşmamızı kolaylaştıracaktır. Okullarımız çocuklarımızı hayata hazırlayan kurumlar olarak sizlerin iş birliğine ve desteğine her zaman açık olacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ederim. 

 

Teyfik AYDEMİR 

  Okul Müdürü