Öğrencilerimizle

Öğrencilerimizle "Girişimcilik" Temalı Gezi Düzenledik.

İlimizde yer alan ve özgünlük ve ekonomiye katkı bakımından örnek teşkil eden firmalara öğrencilerimizle gezi düzenledik. İlk olarak Seyfebeli Geçidi bölgesinde belediye ve özel sektör işbirliği ile 40 dönüm arsa üzerinde kurulan ve ısınmasını katı atıklardan çıkan enerji ile sağlayan domates serasını ziyaret ettik. Burdaki faaliyetler hakkında üretim müdürü Hakan Beyden bilgiler aldık. Yılda yaklaşık 2 bin ton domates üretildiğini ve çoğunun Almanya ve Hollanda'ya ihraç edildiğini öğrendik. Ardından şehrimizin uluslarararası bir markası haline gelen Dermokil Kozmetik'i ziyaret ettik. Markanın çıkış hikayesi öğrencilerimiz için girişimcilik dersi niteliğinde oldu. Burada da üretim müdürü Yasin Karaca'dan ürünler hakkında bilgiler aldık. Ziyaret sonunda öğrencilere katkısız diş macunu hediye edildi. Öğrencilerimizin keyif aldığı bu farklı geziyi düzenleyen Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Adem İŞLER'e ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Abdullah YOLCU'ya teşekkür ederiz.

23.02.2024 91

23-02-202423-02-202423-02-202423-02-2024