2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Danişment İlkokulu/Ortaokulu Okul-Aile Birliği Genel Kurulu yoğun katılımla 23 Ekim 2022 pazar günü saat 12.00de yapıldı. Yeni Okul-Aile Birliği yönetimi Ayhan Darıcı başkanlığında oluşurken, Okul müdürümüz 21 Haziran 2022 tarihinde göreve başlamalarından bu güne kadar olan sürede yapılan çalışmalarla ilgili genel kurulu bilgilendirdi, çalışmalardan bazıları; İlk iş olarak eğitim öğretim başlamadan çocuklarımızın nezih ve güvenli bir ortamdaeğitim görebilmesi için sınıflarımızdan başlayarak okulumuzun tamirat ve boya işlerini tamamladık. -ilk ve orta okul öğrencilerinin aynı lavabo wc ve koridorları kullanmalarının mahsurlu tarafları olduğundan ilkokul ve ortaokul kısımlarını, giriş çıkışlarını, lavabo ve wc leri ayırdık, böylece daha güvenli ve sıhhatli bir eğitim ortamına kavuşturduk. —Rehberlik servisini yeniden dizayn ederek zemin katta daha ferah bir alana taşıyarak velilerimizin ulaşmasını kolaylaştırdık. -Yeterli olmayan Öğretmenler odamızın sayısını ikiye çıkararak daha ferah iki öğretmenler odası oluşturduk. -Özel eğitim sınıflarımızı zemin kata indirerek öğrenci ve rehberlerimizin eğitime ulaşmalarındaki engelleri azaltmaya çalıştık ve bu sınıfların tamirat boya, ses yalıtımı ve tadilatlarını yaptık. -Okulumuzun arka kısmına konumlandırılmış Atatürk Büstü ve Bayrak direklerimizi olması gereken yere, okulun ön cephesine taşıdık. -Okulumuzun dış cephesindeki kırık olan dış kaplamaların ve pencere kısımlarının tamiratını yaptırdık bu kısımlarını boyattık. -Öğrencilerimiz için güvenlik zafiyeti oluşturabilecek okulun arka bahçesini tel örgülerle kapatarak daha güvenli hale getirdik. -Okulumuzun 1.katını daha güvenli hale getirmek için güvenli ağla kapattık. -Bahçe ve duvarların mermerlerini yeniledik, bahçenin muhtelif yerlerine çöp kovaları yerleştirdik. -Okulumuzun hentbol ve masa tenisi başta olmak üzere çeşitli spor dallarında Ulusal ve yerelde kazanmış olduğumuz kupa ve madalyaları sergileyebileceğimiz okulumuza yaraşır bir kupa Köşesi ve kupa dolabı yaptık. -Yine göreve geldiğimiz ilk günden beri arzuladığım müzik atölyesini de müzik aletleri ile birlikte okulumuza kazandırdık. -Güvenlik kameralarının kamera görüntülerini tüm idari odalardan izlenmesini sağlayarak daha güvenli bir okul olma yolunda bir adım daha attık.

06.11.2022 143

06-11-2022